Detailed Notes on nekretnine istra hrvatska

Wiki Article

Prodaje se stan u novoj zgradi u Ližnjanu koja se sastoji od ukupno devet stanova. Stan oznake "E" se nalazi visokom prizemlju zgrade i ukupne je površine fifty one,seventy four m2, a sastoji se dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice i lođe.

Vlasti čine sve kako bi osigurale da su životi u Beylikduzu sigurni obnavljajući stare zgrade i podržavajući novije građevine u tim mogućim zemljotresima.

PAŽNJA! U tijeku su pokušaji prijevara putem e-maila. Nemoj odgovarati na e-mailove koji ti stižu s nepoznate adrese niti slati svoje podatke koje te traže. Saznaj više

U ovom dijelu grada nema privatnih istanbulskih domova, a stanovnici se naseljavaju u novim visokim zgradama. Pored prodavnica i obrazovnih ustanova, Atasehir ima mnogo poslovnih centara.

Osnovana 2004. godine, Good Spend Qualities raste kako bi postala najveća tvrtka za promet nekretnina na sjeveru Hrvatske i najuglednija tvrtka za luksuzne nekretnine u zemlji.

Smart Make investments Houses osnovana i u vlasništvu brokera/posrednika/agenta luksuznih nekretnina Milana Mandića, vrhunska je agencija za promet luksuznih nekretnina u Europi – Hrvatskoj – Opatijskoj rivijeri, koja nudi klijentima uslugu u „bijelim rukavicama“, inovativne marketinške strategije i sveobuhvatni profesionalizam.

Cilj nam je biti Vaš najbolji i najpouzdaniji associate u potrazi za nekretninama. Sve ćemo prilagoditi Vašim uvjetima.

U ponudi je dobar i adaptiran stan na five min pješke od Korza. Stan ima dnevni boravak spojen sa kuhinjom i... Više informacija

Ljudi click here koji rade u Leventu biraju nekretnine u Etileru, jer su u blizini sportskih dvorana, kafića, tržnih centara postoje stambene zgrade.

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani.

Informacije i podatke o nekretninama ažuriramo na dnevnoj bazi. Naši informatičari svakodnevno unose nove podatke i informacije tako da ovdje možete vidjeti najtočnije informacije o nekretninama... See extra

Istra, Pula, centar, stan 67m2, 2SS&moreover;DB, renovirano, namješteno!!

Naš posao nije samo olakšati kontakt s vlasnikom nekretnine, nego i da vas vodimo kroz cijeli proces kupnje, od kada prvi put posjetite našu Website stranicu, do potpisivanja ugovora o kupnji.

Cijene zemljišta u Hrvatskoj i cijene kuća u Hrvatskoj su još uvijek vrlo povoljne, osobito na Dalmatinskim otocima, nekretnine poput lijepih kamenih kuća u tradicionalnom stilu.

“Broker” agencija za nekretnine u Hrvatskoj će pomoći kupcima bilo kuća za odmor ili investitorima ili oboje pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj za rast kapitala i prihoda od turističkog najma.

Report this wiki page